söndag 30 december 2012

....

Hej på er alla! Förlåt mig så hemskt mycket för att jag inte skrivit, men jag har faktiskt haft fullt upp med att fira jul och vara sjuk. Jag har varit sjuk sen förra söndan, och är ännu inte helt frisk... men nu ska vi inte hänga upp oss på tråkiga saker.
Det har ju varit jul och allt! Och jag har inte ens hunnit in här och säga God Jul! Det är väl för sorligt.
Men nu tänker jag faktiskt säga det iallafall:
Men det blir väl lite i både efterskott och förskott då..:)
Hur har er ju varit då? Jag var ju sjuk på julafton, när vi var hos mommo, så då var jag mest trött. Sen på juldagen som vi firade hemma, så låg jag mest i sängen och läste mina julklappsböcker. Och så måsta vi "anulera" att Farmor och Farfar skulle komma, för jag hade allt för hög feber. Och sen när det var tid för julmat, så då kunde jag inte ens känna matens smak!:( Men det har nog varit en bra jul ändå. Det var lite skönt att vara sjuk... men bara lite. Fick ni fina julklappar? Alla är nöjda och glada?
Dagen före julsfton, då höll vi på i köket tills klockan var rätt mycket, och vi måste göra en annan sak. Vi lagade julgodis och julgodis och julgodis. Men sen lagade vi en massa annat också. Men det kändes liksom som det där julgodiset tog mest tid. Men det blev gott iallafall. Det blir det alltid.
Vi fick en massa filmer till julklapp (vi=hela my big family), som pojkarna faktiskt nog kommit igenom redan. Jag inte sätt så många, att jag var sjuk gjorde att jag fick svidigt i ögonen av att titta på film. Inget roligt alls. Men då har jag ju nåt att se fram emot.
Usch vad jullovet är kort! Två veckor liksom?! En har ju redan gått åt att vara sjuk. Egentligen tror jag inte den andra går åt till så mycket speciella saker heller. Men man borde få ha i alla fall en månad att bara vila och läsa och sånt. Det skulle vara skönt.

Och nu går ca en vecka bakåt i tiden..............................så.
Julfesten gick bra. Jag mindes alla mina repliker även om jag blev skrattig på iallafall två ställen. Ena gången var för att när jag egentligen bara skulle svicha över ett pars huvuden, men på låtsas liksom slå, så slog jag på riktigt den ena... men hon sa att det inte var nån fara. :D
Så sjöng vi ju och allt sånt också. Det var rätt roligt att ha teater. Att sitta bakom draperiet och försöka vara tyst. Men det blev alldeles kaksmuligt och äckligt på golvet efteråt...för alla sprang och tog kaka och saft från korridoren.
Och så har jag ju varit till frissan också. Och så lovade jag ju att ni skulle få se hur det blev. Just det ja. Men hörni, jag har ingen bra bild just nu. Tänkte göra sådär "före-efter" "hiss/diss" grej. Men jag måste först ha det snyggt nån dag. Och sen måste jag gå efter kameran och ta bil. Så bara så att ni är beredda: det är inte sagt att det ens kommer på denna vecka.


Men där var då iallafall min julfestklänning. Sen hade jag vit hatt och Dr. Martens på mig också. (vet inte om jag har skrivit det här, men iallafall: Jag äger ett par Dr. Martens!!! Kan you fatta?!:) Okej, häftigt är det kanske inte. Jag överdriver. Men rätt så häftigt är det ju ändå. Måste visa dom nån gång...(hoppas bara det inte går som med cykeln med det här...)) Och där ser ni ju också lite hur mitt hår blev. Själv är jag jättenöjd över det! Och sen på fredagen, efter julfesten, så dansade vi polonese och blev berömda för att det var den finaste polonesen som en av lärarna sätt dansas på den tid hon varit i vår skola. (och jag tror faktiskt det var den finaste inte en av de finaste..;) Och sånt blir man ju alltid glad av att få höra. Jag hade på mig min nya svarta fuskläderkjol, och en mintgrön t-skjorta det står "Daydreams are magical" eller nåt sånt (jag tror faktisk den finns på bild här på bloggen) på. Sen åt vi gröt. Och alla tjatade om när det vi får betygen. Och så fick vi betygen. Och jag är väldigt nöjd med mitt. Bra jobbat Elvira! Ja så sånt.

Sen har jag ju fått massa julklappar också.
Här är de bokrelaterade
The tales of Beedle the Bard - Jippie! Tacktacktacktacktack, Olivia!
Saker som aldrig händer - utläst. Den var jättebra! Men det var faktiskt förfärligt sorgligt och jobbigt för huvudkaraktären hela tiden.
Tiara och Dr. Martens - också utläst. Den fick jag under granen på morgonen. Jättebra var den! Man kände mycket igen Megs språk. Jag har ju läst Allie Finkle-serien som hon skrivit. Nu blir det att önska tvåan till födelsedagen!:)
Min pappa är snäll och min mamma är utlänning - denna väntar på mig i bokhyllan. Spännande!
Harry Potter - Legenda - Hmm... vad ska jag säga? Tusenhimladupersupermassasåmycketattdetintegårlängreoändligt TACK för denna mommo! Liksom: Wow.
Skapa! - den här har jag inte så himla mycket sätt i än, men den varkar väldigt bra och fin. Där är liksom mönster och sånt som man kan sy. Så finns där allt som behövs för att sy en liten tygkasse!:) Tack jättemycket för den Liisa!

Ja. Så det var det då! Många fina böcker fick jag. Sen fick jag två CD:n, en pyjamas och lite annat.. Vad fick ni? Nåt bokrelaterat? Är ni nöjde med vad ni fått?

Puss och kram på er då! Så syns vi väl sen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar